Despre noi

CASA FUNERARĂ OMAGIU

Casa Funerară Omagiu din Sibiu reprezintă o firmă de încredere în domeniul serviciilor funerare, reușind să vină în sprijinul clienților ce trec prin momente dificile cu preluarea sarcinilor aferente ceremoniei de înmormantare, oferind servicii și produse funerare de bună calitate.

 Firmă noastră de pompe funebre din Sibiu oferă servicii funerare complete, prestate Non-Stop, de la consultanță și până la organizarea de parastase,transport funerar, accesorii funerare ( sicrie, coroane, mânere, crucifixuri). 

Echipa noastră este alcatuită din oameni atenți la nevoile dumneavoastră, instruiți profesional la cele mai înalte standarde, focusați spre o înțelegere mult mai profundă a stărilor și trăirilor pe care le experimentați în momentele dificile. 

DE CE NOI?

Oferim consultanță gratuită

Serviciile noastre includ consultanță gratuită oferită non-stop familiilor care trec prin momente dificile.

Personal calificat și echipamente moderne

Personalul firmei noastre este calificat și devotat prestării unor servicii de calitate, fiind ajutat de logistica excelentă din dotare.

Pachete funerare flexibile

Pachetele funerare pe care le furnizăm pot fi personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este să facem în așa fel încât, momentul dificil prin care treceți, să fie cât mai uman și mai suportabil. Dorim din suflet să vă ajutăm prin ceea ce facem, preluând toate sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare, pentru a vă oferi liniște și timp de reculegere.

Fiecare gest și cuvânt de mulțumire și respect pe care le-am primit ne-au făcut să simțim că munca noastră este importantă.