Servicii funerare

SERVICII FUNERARE COMPLETE SIBIU

Oferim servicii de calitate, prestate cu seriozitate și profesionalism.

Organizare ceremonie funerară

Ne ocupăm în detaliu de întregul protocol funerar cât și de organizarea completă a ceremoniei funerare, respectând tradițiile religioase.

Proceduri și acte

Constatare deces, acte necesare declarare deces, toaletare decedat, îmbălsămare, închiriere catafalc, manipulare decedat / sicriu, ajutor înmormântare.

Transport funerar

Efectuăm servicii de transport funerar intern și internațional conform tuturor prevederilor legale prin intermediul autovehiculelor omologate din propriul parc auto. religioase.

Repatriere decedați

Vă punem la dispoziție transport funerar însoțit de toată documentația necesară procesului de repatriere (pașaport mortuar), asigurări și repatrieri sociale.

Casa mortuară

Vă punem la dispoziție servicii funerare complete în Sibiu, o cameră rece pentru decedati si o capelă proprie pentru priveghi.

Organizare parastas

La cerere vă putem asigura cele necesare ritualului de înmormântare, oferindu-vă asistență pe tot parcursul desfășurării parastasului.

DE CE NOI?

Vă prezentăm principalele atuuri ale casei noastre funerare din Sibiu.

Consultanță gratuită

Serviciile noastre includ consultanță gratuită oferită non-stop familiilor care trec prin momente dificile.

Personal calificat și echipamente moderne

Personalul firmei noastre este calificat și devotat prestării unor servicii de calitate, fiind ajutat de logistica excelentă din dotare.

Servicii de calitate

Oferim servicii funerare de calitate pentru că devizul nostru motivațional este de a câștiga în primul rând mulțumirile și respectul dumneavoastră.

Casa funerară

Vă punem la dispoziție o cameră cu aer condiționat pentru găzduire decedați, precum și o sală de așteptare dotată cu mese, fotolii si canapele.

Pachete funerare flexibile

Pachetele funerare pe care le furnizăm pot fi personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Servicii funerare gratuite pentru pensionari

Oferim servicii funerare gratuite pe baza ajutorului de îmormântare acordat de catre CNPAS, care este un drept al pensionarilor în conformitate cu legea 263/2010.

UN ULTIM POPAS
ÎN DRUMUL SPRE VEȘNICIE

Pentru noi fiecare înmormântare reprezintă un eveniment unic și profund personal. Oferim opțiuni numeroase și va asigurăm că vom organiza ceremonia de înmormântare în funcție nevoile și cerințele dumneavoastră sau cele ale persoanei decedate, manifestate în timpul vieții.

 Puteți fi sigur că veți primi din partea noastră explicații la obiect, răspunsuri deschise și oneste, soluții eficiente, pentru a va ajută să luați decizii în cunoștință de cauza. Vom fi non-stop la dispoziția dumneavoastră pentru a va susține și a va sfătui în fiecare etapă, cu multă compasiune, fără compromisuri.

servicii funerare complete sibiu

Doriți consultanță gratuită?