Transport funerar

TRANSPORT FUNERAR SIBIU

Va oferim servicii de transport funerar în Sibiu, cât și național, la cererea dumneavoastră. Transportul decedatului reprezintă unul din cele mai importante servicii funerare. Astfel, va punem dispoziție mașini funerare speciale pentru că ceremonia înhumării să fie cât mai bine organizată.

Serviciile funerare de transport pot fi achiziționate separat sau puteți opta pentru unul din pachețele funerare complete ce includ transport gratuit. Asigurăm la cele mai bune costuri transportul persoanei decedate la capela, biserică sau la cimitir. Va putem pune la dispoziție pentru ceremonialul funerar microbuze pentru transport persoane, familie, preoți, precum și mașini pentru transportul coroanelor și jerbelor.

CONSILIERE PENTRU SOLUȚIONAREA PROCEDURILOR LEGALE

Transportul decedatului în Sibiu este un serviciu esențial, prestat frecvent de compania firma noastră de pompe funebre. Din acest motiv este inclus în apropate toate pachetele funerare, ținând cont că majoritatea persoanelor decedate în Sibiu sunt înmormântate în cimitire din din același oraș. Casa Funerară Omagiu efectuează transportul cu auto funerare special echipate. 

Există posibilitatea transportării în condiții civilizate și a cortegiului funerar de însoțire până la biserică sau cimitir, după caz. Situațiile în care cimitirul se află în jurul Sibiului sau în alte localități din județ nu prezintă nici o dificultate pentru noi.

Doriți consultanță gratuită?